Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Yatay Geçiş Duyurusu

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ LİSTESİ (GANO)

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ LİSTESİ (GANO)

• Yatay geçiş talepleri kabul edilerek isimleri ilan edilen öğrencilerin kesin kayıtları 28 Eylül – 2 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Mevcut okullarında geçmiş oldukları dersleri gösterir Transkript (ilgili okuldan onaylı), ders içerikleri ve başvuru esnasında sisteme yükledikleri diğer evrakları kayıt haftası Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosuna etmeleri gerekmektedir.
  • Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına kayıt hakkı kazanan öğrenciler, tek hekim imzalı raporu alıp kayıt esnasında teslim etmeleri gerekmektedir.(raporda boy ve kilo belirtilmesi gerekmektedir)
  • Kayıt yaptıracak olan öğrenciler kayıt esnasında kayıtlı oldukları okuldan, “YATAY GEÇİŞ YAPMASINDA SAKINCA YOKTUR” şeklinde onaylı yazıyı ve başvuru esnasında kaydı yapan görevliye teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Yatay geçiş kayıtları ile ilgili değişiklikler olduğu takdirde güncel gelişmeler Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnternet adresinde duyurusu yapılacaktır.