Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Teknik Bilimler 12. Proje Günleri Sergisi

Yüksekokulumuzda 2004-2005 eğitim öğretim yılından bu yana, aralıksız olarak Proje Günleri düzenlenmektedir. Bu düzenleme ile ikinci sınıf öğrencilerimiz, Sistem Analizi ve Tasarımı dersi kapsamında projeler hazırlamakta ve bu projeler ile Proje Günlerinde sunum yapmaktadır. Hazırlanan projeler, öğrencilerimizin bilgi birikimlerini yansıtan, uygulamaya yönelik bir sorunun çözümünü hedefleyen projeler olmaktadır. Bu projeler sayesinde öğrencilerimiz, atölye ve laboratuarlarımızda çalışarak iş becerisini geliştirmekte, ekip halinde çalışma, problem çözme, sanayi ile işbirliği geliştirme gibi özellikleri kazanmaktadır.

Bu yıl on ikincisi düzenlenecek proje günlerinde okulumuz bünyesinde gerçekleştirilen projelerden seçilen projeler 14 Mayıs 2019 Salı günü Saat 14:00’de sergilenecektir.

Sergilenecek Projeler